Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden Karaman Belediye Spor, ilk tur maçları sonrası bugün yapılan kura çekiminde Bozüyük Spor ile eşleşti.

Türkiye Kupası’nda ilk turda rakibi Nevşehirpor’u 5-1 gibi farklı bir skorla geçen temsilcimiz Karaman Belediye Spor, ikinci turda Bozüyük Spor ile eşleşti. Takımımız ikinci tur maçını da kendi seyircisi önünde oynayacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta yer alan rakibimiz Bozüyük Spor bu hafta gurubunda Bandırma Spor ile karşılaşacak. 3. hafta maçına çıkacak olan rakibin henüz ligde puanı yok.Çektiğimiz kurayı değerlendiren Karaman Belediye Spor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar: “İyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum. Rakibimiz Spor Toto 2. Lig’de mücadele ediyor. Henüz puan alamamış olmasına rağmen bizim için ciddi bir rakip. Kendi evimizde oynayacak olmamız bizim için avantaj gözükse de bu durumu hafife almadan hazırlanacağız. Kupada iddialıyız. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.

108 takımın katıldığı 2. tur kura çekilişi sonrası karşılaşmalar 25, 26, 27 Eylül tarihlerinde; 3. tur müsabakaları ise 31 Ekim’de oynanacak. Kura çekilişine; 1. Tur müsabakaları sonucunda tur atlayan 43 takımın yanı sıra Spor Toto Süper Lig’den 13, PTT 1. Lig’den 18 ve Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden 34 takım katıldı.