Tutap Şekersporlu futbolcular, Van’da asker selamı yüzünden çıkan olayları protesto etmek amacıyla İstiklal Marşı’nın okunduğu sırada asker selamı vererek tepkilerini gösterdi.

Zonguldak Kömürspor ve Tutap Şekerspor arasında oynanan ve Tutap Şekerspor’un son dakikada attığı golle 1-1 sonuçlanan maçta ilginç anlar yaşandı. Maç başlamadan önce Tutap Şekersporlu futbolcuların İstiklal Marşı sırasında asker selamı vermesi yaklaşık 8 bin taraftar tarafından alkışlarla karşılandı.

Van’da asker selamı yüzünden çıkan olayları protesto etmek amacıyla böyle bir eylem gerçekleştirdikleri öğrenilen Tutap Şekerspor futbolcular, Bergama Belediyespor’a yaşanan olaylardan dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti.

VAN’DA NELER YAŞANMIŞTI?

Spor Toto 3. Lig 3. grupta mücadele veren Van Büyükşehir Belediyespor ile Bergama Belediyespor’un karşılaştığı ve 2-2 biten maçın 84’üncü dakikasında Bergama Belediyespor’un beraberlik golünü atan Gökhan Çetinus, takımının yedek kulübesine giderek futbolcular ve teknik yönetime asker selamı verdi. Bu hareketine sinirlenen taraftarlar ve Van Belediyesporlu futbolcular maç sonunda Gökhan Çetinus’a saldırmıştı.