Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il spor merkezleri bünyesinde ücretsiz olarak 5-18 yaş arası gençlerin tenis sporu ile ilgilenmesini teşvik etmek amacıyla açılan ücretsiz tenis kursları yoğun ilgi görüyor.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak devam eden tenis kursları antrenör Adem Alpsoy nezaretinde genç sporcularla buluşuyor. Hafta için her gün farklı yaş gruplarına eğitim veren Alpsoy, yetenekli çocukları bulmak ve tenis sporuna kazandırmak için okulları tek tek gezdiklerini açıklayarak, “ İl spor merkezi sürecinde eğitim gören ve başarılı olan sporcuların aileleriyle görüşüp sporcuların lisansını çıkartarak alt yapıda yapılan çalışmalara dahil edip eğitimlere başlıyoruz. Bu çalışmaları yaparken il müdürlüğü olarak amacımız Karaman ilini yarışmalarda en iyi şekilde temsil edecek sporcuları yetiştirmek”dedi.

İl spor merkezleri kapsamında devam eden tenis kursları ile ilgili bilgi veren Spor İl Müdürü Hayati Kısacık” Karamanlı ailelerin çocuklarını il müdürlüğümüz bünyesinde devam eden kurslara yönlendirmelerinden oldukça memnunuz. Devam eden tenis kurslarımızda minik öğrencilerimizi alanında uzman antrenörümüz eşliğinde programlı ve sistemli bir şekilde geleceğe hazırlıyoruz. İl müdürlüğümüze ait tesislerde çocuklarımızın ve ailelerinin nezih bir ortamda güvenilir bir şekilde eğitim almalarını sağlayıp onları buradan mutlu ayrılmalarını sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.