Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut ve Felipe Melo, 2-1 kazandıkları Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Mücadele sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Umut Bulut, "Maça tutuk başladık. Çok da iyi başladığımızı söyleyemem ama Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra ataklarımız yoğunlaştı. Daha önce golü bulmuş olsaydık maç daha farklı olabilirdi. Neticede kazanan taraf biz olduk. Onun için mutluyuz. Kırılma anı Alves’in kırmızı kart görmesi, bize büyük bir avantaj oldu. Her hafta hazır bekliyorum hocam göreve verirse elimden geleni yaparım. Dortmund maçı artı bir motivasyon olacaktır. Fenerbahçe galibiyeti camiamız için çok önemliydi" dedi.

MELO’DAN BASINA SİTEM

Sarı-kırmızılı futbolcu Felipe Melo ise hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi. Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel hakkında hiçbir basın kuruluşuna açıklamada bulunmadığını kaydeden Melo, "Ben hangi gazeteciye konuştum merak ediyorum? Ben bu gazetelere her zaman saygı duydum. Gazetelerin de profesyonellere saygı duymasını istiyorum. İki gün öncesinde ben hastanelik oldum. Bu maça yetişebilmek için her şeyi yaptım. Ben size saygı duyuyorum siz de profesyonellere saygı duyun. Ben hiçbir zaman rakip takım oyuncularıyla ilgili konuşmadım. Bunlar yalan haberler. Böyle haberler yayınlamayı kesin. Bizlere saygı duyun. Çünkü bizler size saygı duyuyoruz. Rakiplerime ve her takıma saygı duyuyorum. Ben maç öncelerinde rakiplerim üzerinden konuşmuyorum" ifadelerini kullandı.

Sağlık durumunun sorulması üzerine Melo, "Öncelikle Allah’a şükrediyorum ben bu maçta oynayabildim. Bu derbi her zaman oynadığımız derbilerden bir tanesiydi. Çünkü ben de vardım. Bunu başarmak için çok çalıştık. Fenerbahçe kendi evinde de olsa deplasmanda da olsa kendi oyununu oynamaya çalışan bir takım. Onlara karşı galibiyet aldığımız için çok mutluyuz" cevabını verdi.

Başkan Ünal Aysal’ın kendilerinden galibiyet istediği yönündeki başka bir soruya da Melo, "Bu galibiyeti sadece başkanımız değil, ailem, taraftarlarımız ve takımımız da istemişti. Biz de bunu başardık" yanıtını verdi.