ANKARA (AA) - MUSA SAMUR - Gençlerbirliği'nde göreve başladıktan sonra Spor Toto Süper Lig'deki 7 karşılaşmanın 6'sından galibiyetle ayrılan teknik direktör İbrahim Üzülmez, Galatasaray maçını da kazanmanın hesaplarını yapıyor.

İbrahim Üzülmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada sıkıntılı bir dönem geçiren Galatasaray ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, "Rakibimiz her ne kadar istenilen durumda değilse de çok kaliteli ve önemli oyunculara sahip. Bunu bilerek hazırlıklarımızı yapıyoruz" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın Sneijder, Podolski, Yasin Öztekin, Umut Bulut gibi skoru değiştirebilecek futbolcuları kadrosunda bulundurduğuna dikkati çeken Üzülmez, "Galatasaray'ın 3. bölgesinden uzak oynarsanız sıkıntı yaşarsınız" şeklinde görüş belirtti.

Galatasaray karşısında da ligin 2. devresinde oynadıkları maçlar gibi mücadeleci bir oyun sergilemeleri gerektiğini vurgulayan Üzülmez, "Galatasaray maçı zor. Her ne kadar Galatasaray istenilen durumda değilse de bireysel olarak çok kaliteli, yetenekli oyuncuları var. Bu oyunculara imkan verip sahada rahat bırakırsak sıkıntı yaşarız. Yapmamız gereken şimdiye kadar nasıl mücadele ettiysek en az o kadar çalışmak. Her maç bizim için önemli. Bundan önce nasıl sahada mücadele ettiysek, Galatasaray karşısında da öyle olacak" diye konuştu.

"Oyuncularıma, takımıma güveniyorum"

Üzülmez, Galatasaray'ın sezonun ikinci yarısında sergilediği performans sebebiyle Gençlerbirliği'ni ciddiye alacağını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın, sıkıntılı süreçten çıkmak ve olumsuz tabloyu değiştirmek isteyeceğini belirten Üzülmez, "Oyuncularıma, takımıma güveniyorum. Onların istekli, arzulu görüntüleri beni umutlandırıyor. Önceki maçlardaki düşünceyle sahada mücadele edip, istediğimiz sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.