2014-2015 sezonunu Şampiyonlar Kupası ile açan VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, düzenlediği toplantıyla basın mensuplarının karşısına çıktı.

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren’in ev sahipliğinde kulüp merkezinde gerçekleştirilen toplantıya teknik ekip ve sporcular katıldı. Şampiyon VakıfBank, tüm oyuncular, teknik ekip ve kulüp yönetimi Şampiyonlar Kupası ile birlikte fotoğraf çektirdi.

DEMREN: "YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Toplantıda konuşan Vakıfbank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, oyuncuları ile gurur duyduğunu söyleyerek, “Şampiyonlar Kupası şampiyonluğumuzdan dolayı çok mutluyuz; tüm oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve emeği geçen kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte bu şekilde başarılarımızın devam edeceğine inanıyoruz. Başarı arzumuz artarak devam ediyor. Bu yönde yatırımlarımıza devam ediyoruz. VakıfBank Spor Sarayı’nı önümüzdeki yıla yetiştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Aynı şekilde altyapı ve spor okulu yatırımlarımız da devam ediyor” dedi.

GUIDETTI: "SEZONA KUPA İLE BAŞLAMAK ÖNEMLİYDİ"

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti ise, “Sezona kupayla başlamak bizler için çok önemliydi. Elbette sezonun çok başındayız ve önümüzde birçok müsabaka var. Ekibimizde en iyi Türk oyuncular ve 5 en iyi yabancı oyuncu bulunuyor. Rakiplerimiz de oldukça güçlendiler, zor bir sezon olacak ama başarı ile çıkacağımıza eminiz. Bizi bekleyen fikstürde taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlara imza atmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

VakıfBank ligin ilk haftasında Bursa Büyükşehir Belediyesi ile 25 Ekim Cumartesi günü saat 13.30’da Burhan Felek Spor Salonu’nda karşılaşacak.