Son Türkiye Şampiyonu VakıfBank Genç Bayan Voleybol Takımı, 23-28 Aralık tarihlerinde Türkiye Gençler Ligi Birinci Etap müsabakalarına çıkıyor. VakıfBank, B Grubu’nda Yeşilyurt, İlbank, Fenerbahçe, Sarıyer Belediyesi ve İdmanocağı ile karşılaşacak.

Gençler Ligi B Grubu’nda yer alan VakıfBank Genç Bayan Takımı, 23-28 Aralık tarihleri arasında Ankara’da birinci etap maçlarını oynayacak. VakıfBank’ın grubunda Yeşilyurt, İlbank, Fenerbahçe, Sarıyer ve İdmanocağı bulunuyor. İki etap olarak oynanan karşılaşmaların ikinci etabı ise 2-8 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek.

2014-2015 Sezonu Gençler Ligi’nde 1996 ve yukarı doğumlu sporcular yer alıyor. Genç Takımların bu turnuvada elde edeceği puanların yüzde 10’u, 2014-2015 sezonu A Takım lig puanlarına eklenecek ve Bayanlar Voleybol Ligi’nin son puan durumu Gençler Ligi’nden gelen puanlarla oluşacak. VakıfBank’ın Ankara’da oynanacak maçlar öncesi kadrosu, Sıla Çalışkan, Ayça Aykaç, Pelin Aroğuz, Ahsen Baş, Berin Yıldırım, Aybüke Kocabıyık, Didem Kale, Didem Şeker, Tuba Şenoğlu ve Ezgi Abanoz’dan oluşuyor.