Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Voleybol İl Temsilciliği tarafından 23 Mayıs – 20 Haziran tarihleri arasında 27 takımın katılımıyla düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda Hakkı Teke Spor Lisesi ile Ziraat Bankası takımları arasında oynanan final karşılaşmasının ardından sona erdi.

İlk günden son güne kadar çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuvanın final maçında ise takımların heyecanına Karaman Valisi Tuncay Akkoyun’da ortak oldu. Kazım Karabekir Spor Salonu’nda oynanan final maçını takip eden Vali Akkoyun’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek eşlik etti. Voleybol severlerin yoğun ilgisi gösterdiği maçı Hakkı Teke Spor Lisesi 3-1 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuva sonunda oluşan genel sıralamada ise, Hakkı Teke Spor Lisesi birinci, Ziraat Bankası ikinci, Devlet Hastanesi üçüncü, Kazımkarabekir Kaymakamlığı dördüncü oldu.

Dereceye giren takımları tebrik eden Vali Akkoyun, kurumlar arasındaki iletişimin, spor bilincinin ve sporun bir yaşam biçimi haline getirilmesini sağlamak amacıyla bu tarz etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalar Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Karadeniz tarafından verildi.