Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, 2021 Tokyo Paralimpik Oyunlarına hazırlanan ve sezonun ikinci kampı için 11 Ocak’ta Karaman’da kampa giren Olimpiyat Şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonluğu gibi elde ettiği sayısız başarılarla dünyanın en iyi ödüllü oyuncularına ve takımına sahip olan Goalball Kadın Milli Takımına moral ziyaretinde bulundu. Ziyarette Vali Işık’a Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek eşlik etti.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda antrenörler eşliğinde olimpiyatlara hazırlanan milli takımın çalışmaları hakkında Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan’dan bilgi alan ve ülkemizi temsil eden başarılı sporcuları ayrı ayrı tebrik ederek başarı ve kolaylıklar dileyen Vali Işık, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, Goalball Kadın Milli Takımını ilimizde ağırlamaktan dolayı yaşadığı sevincini ifade etti.

Kendilerini ziyarete gelen Vali Mehmet Alpaslan Işık’a ziyaretin kendilerine moral olduğunu, imkânların iyi olmasından dolayı Karaman’da bu kampın gayet verimli geçtiğini ifade eden milli sporcular ise Vali Işık’a teşekkür ettiler.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından düzenlenen gösteri maçı ile sona erdi.