Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda karşılaşacağı Asteras Tripolis’in teknik direktörü Staikos Vergetis, siyah-beyazlı takım karşısında kazanmak için çok çalışacaklarını söyledi.

Asteras Teknik Direktörü Staikos Vergetis, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda yarın karşılaşacakları Beşiktaş’ın galibiyete daha yakın olduğunu belirtti. Maçın oynanacağı Theodoros Kolokotronis Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Vergetis, "Bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Teknik ekip ve futbolcular olarak bu maça çok iyi hazırlandık. Kazanmak için çok iyi çalışacağız. Çok iyi bir maç olacak ve maçı izleyen futbolseverler oyundan memnun kalacak. Beşiktaş galibiyete çok daha yakın fakat biz de sahaya kazanmak için çıkacağız. Her şey sahada belli olacak. İstanbul’da çok iyi defans yapmıştık. Beşiktaş’a karşı yaptığımız savunmayı Tottenham’a da yapmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Yarın umarım başarılı oluruz" dedi.

Yunan futbolcu Dimitris Kourbelis ise yarın tarihi bir maça çıkacaklarını belirterek, "Kazanmak için sahaya çıkacağız. İyi hazırlandık. Büyük bir Türk takımını şehrimize kabul etmekten onur duyuyorum. Galibiyet için çalışacağız" ifadelerini kullandı.