EV'in (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) Avrupa'nın 55 ülkesinde voleybol ailesini bir araya getirdiği #OneDayMore4Volleyball (Voleybol için Bir Gün Daha) etkinliklerinin Türkiye ayağı bugün yapıldı. Türkiye’nin 81 ilinde aynı anda gerçekleştirilen etkinliğin Karaman ayağına 21 takım ve 168 sporcuyla katıldı. Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapılan etkinlik kapsamında düzenlenen mücadelede voleybolcular, öğrenciler, öğretmenler ve birçok farklı meslek grubundan sporseverler sahaya çıktı.

“Karaman’da Voleybol Şöleni Yaşandı”
Türkiye’nin 81 ilinde aynı anda gerçekleştirilen etkinlikte Karaman’da büyük bir katılım sağlandığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Karaman’da voleybol branşına olan ilgiyi OneDayMore4Volleyball etkinliğine halkımızın gösterdiği ilgiyle birlikte bir kez daha kanıtladık. Avrupa’nın 55 ülkesinde düzenlenen etkinliklerin Karaman ayağında, 21 takım ve 168 voleybolsever, sahaya çıkarak voleybolun herkes tarafından oynanabilir bir spor olduğu konusunda farkındalık yarattı” şeklinde konuştu.

“Karamanlı Sporseverler 29 Sayıya Ulaşmak İçin Sahadaydı”
Türkiye’nin 81 ilinde binlerce kişinin forma giydiği karşılaşmaların Karaman ayağında voleybolcular, öğrenciler, öğretmenler ve birçok farklı meslek grubundan sporseverler 29 sayısına ulaşmak için ter dökerken, ortaya çıkan mücadele Voleybol için Bir Gün Daha etkinliklerine renk kattı. Voleybol konusundaki yeteneklerini sergileyen sporseverler Kazım Karabekir Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalara katıldıkları içi çok mutlu olduklarını dile getirdiler.