Minik-Yıldız Sanda ve Geleneksel Taolu Türkiye Wushu Şampiyonası 20-25 Aralık 2015 tarihleri arasında Antalya ilinde gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu şampiyonaya 29 İl’den yaklaşık 510 sporcu katıldı.
Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde wushuantrenörü olarak görev yapan Kadir Sefa Bayraktar, Antalya’da düzenlenen şampiyonaya Geleneksel Taolu kategorisinde katılarak Cailifo sitilinde Türkiye 3.’lüğü, Cailifo-Gun(Sopa) sitilinde Türkiye 2.’liği ve Cailifo-Fan(Yelpaze) sitilinde Türkiye 2.’liği elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Yarışmaların oldukça zorlu ve çekişmeli geçtiğini belirten Bayraktar;” Elde ettiğim derecelerle Karaman’ın adını şampiyonada duyurduğum için ve ilimize madalya kazandırdığım için mutluyum. Amacım burada yarışmalara katılarak Karamanımızın adını en iyi şekilde duyurmak ve Karaman’da bu güzel branşı tüm minik sporcularımıza aşılamak” diye konuştu.
Wushu’nun Karaman’da giderek büyüyen geniş bir aile olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise;” Antrenörümüzün Antalya’da düzenlenen şampiyonada elde ettiği başarı bizleri oldukça mutlu etti. Wushubranşının ilimizde yeni olmasına rağmen alınan başarılı sonuçlar Karaman’da bu branşta güzel işler yapıldığını gösteriyor. Antrenörümüzü ve wushu ailesini tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.