Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu faaliyet takviminde yer alan ve Sakarya’da düzenlenen Türkiye Gençler ve Büyükler Wushu Şampiyonası’nda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü wushu kungfu antrenörü Kadir Sefa Bayraktar eşliğinde 3 sporcuyla mücadele eden Karaman ekibi, önemli iki başarıya imza attı.

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü alt yapısında yetişen ve özellikle pandemi sürecinde çalışmalarına antrenörlerinin verdiği program doğrultusunda devam eden Buğlem Sümeyye Akkafa ve Meryem Naz Soyyiğit, minikler kategorisinde katıldıkları şampiyonada madalya kürsüsündeki yerlerini aldılar. Wushu taolu alanında yapılan müsabakalarda Buğlem Sümeyye Akkafa gümüş madalya kazanarak Türkiye 2’ncisi olurken, Meryem Naz Soyyiğit ise bronz madalya ile Türkiye 3’ncüsü oldu.

Türkiye Wushu Taolu Şampiyonası’nda gösterdikleri performansla kendi yaş kategorilerinde derece elde eden sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, gelecek vadeden sporcuların elde ettiği sonuçlardan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, başarılarının devamını diledi.