Yalova Belediyesi Basketbol Antrenörü Dağhan Oğuz, hafta sonunda galip geldikler Lüleburgaz maçının play offlar öncesi takıma moral verdiğini söyledi.

Maça çok iyi başladıklarını belirten Oğuz, “3. Periyota kadar çok iyi götürdük. Ancak periyota farklı girmelerinin takım üstünde rehavet yarattığını farkında maç sonunda 10 sayıya kadar düştü” dedi.

Önlerinde Karamürsel Gençlik maçının olduğunu belirten Oğuz, ”Bu sezon koyduğumuz playoff hedefi için önemli bir maçtı. Bunun şuuruyla sahaya çıktık ve maça çok iyi başladık. Özellikle dış atışlarda iyi oynayınca farkı giderek açtık ve devreye 62-33 gibi bir farkla girdik. 3. çeyrekte ise fast-break sayılarıyla başladık, daha dengeli bir periyot oldu ve son çeyreğe 30 sayı farkla önde girdik. Ancak son periyota farkın getirdiği rehavet oyun disiplininden kopmamıza sebep oldu, nasıl olsa maçı kazandık havasına girdik. Rakibin yüzdeli dış atışları da buna eklenince fark 30 sayıdan 10 sayıya kadar geriledi. 3 periyot çok iyi oynadık ama son periyottaki oyun bize hiç yakışmadı. Ne olursa olsun rehavette kapılmadan maçın sonunu getirmeliyiz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Karamürsel takımı da bizim gibi 2 maçını da kazandı. Çok zor bir maç olacak. Rakibimiz tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekip bir nevi liderlik maçı olacak diyebiliriz. Maça iyi hazırlanıp sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Maksadımız Yalova’ya lider dönmek” şeklinde konuştu.