Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Arsenal’e karşı alınan 4-1’lik mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, “3 olsaydı bende mutlu olacaktım ama ne yapalım 4 oldu. Önemli değil. Bundan sonra olmayacak inşallah” dedi.

Sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında sahasında ağırladığı Arsenal’e 4-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, “Avrupa’da şansımız bittiği için ağırlığı lige verdik. Hoca bazı oyuncuları bu sebeple oynatmadı. Kalecimiz yoktu, birkaç oyuncumuz yoktu. Bizim için önemli olan Cumartesi günü oynayacağımız Konya maçı. Prestij maçıydı, galip gelseydik iyi olurdu ama olmadı. Aslında çokta pozisyona girdik. 1-0’dan sonra golü atsaydık çok şey değişirdi” dedi.

“3 OLSAYDI MUTLU OLACAKTIM, NE YAPALIM 4 OLDU”

Seyircinin takıma güvenmeye başladığını ifade eden Yasaman, “Takımda kendine güveniyor. Güzel goller oldu. İyi oynarken gol yedik. İkinci devre çok iyi oynadı. Seyircinin coşkusu çok iyiydi. Takım inanıyor. Bence vaziyet iyidir. Skora bakmamak lazım. İyi oyun neticeyi getirir. 3 olsaydı bende mutlu olacaktım ama ne yapalım 4 oldu. Önemli değil. Bundan sonra olmayacak inşallah” diye konuştu.