Konu ile ilgili açıklamada bulunan Karaman Belediyespor Yönetimi; “Değerli Karaman Belediyespor Taraftarları 19 Ocak 2020 tarihinde oynadığımız Kestelspor Maçındaki bariz hakem hataları ile ilgili yetkili mercilere gerekli itirazlarımız yapılmış ve bundan sonraki hakem atamalarında daha dikkatli olunması gerektiği görüşü tarafımızdan bildirilmiştir.

Ancak yapmış olduğumuz şikayet ve itiraz ile ilgilide kulüp başkanımız ve kulübümüz hakkında savunma istenmiştir. Bu savunmada tekraren tarafımızdan yapılmıştır.

Bu hafta sonu oynayacağımız Yatağanspor Maçına da Antalya bölgesi hakemleri atanmıştır. Şampiyonluk yarışında Antalya takımlarının olması ve bizim maçımıza bu bölgeden hakem atanması düşündürücü olup, gerekli itirazlarımız yapılmıştır.

Koskoca bir şehrin beklentisi ve koca bir emek var, pozisyonlarda hakemlerimiz daha dikkatli olmalı, hassas yaklaşmalı ve gerekirse yardımcılarına danışmalıdır ki bu emekler heba olmasın”

ASLA TAVİZ VERMEYİZ

“Bu sadece bizim için değil her takım için böyle, kararın bizim lehimize yada aleyhimize olmasının bir önemi yok, önemli olan kararın net ve doğru olmasıdır. Biz kulüp olarak centilmenliğimizden ve bu anlayışımızdan asla taviz vermeyiz, hakemlerimize de güveniyoruz. İnşallah böyle hakem hataları ve hakem atamaları bir daha tekerrür etmez” ifadeleri kullanıldı.