SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında yarın Gaziantepspor'u ağırlayacak Medicana Sivasspor, bu sezon ilk kez 3 puan sevinci yaşamak istiyor. 

Lige iyi başlayamayan ve geride kalan 10 haftada 6 beraberlik, 4 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlı ekip, kötü gidişatını Gaziantepspor maçıyla sonlandırmayı hedefliyor.

En son geçen sezonun 29. haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 15 lig maçında da 3 puan alamayarak lig tarihinin en başarısız performansını sergiledi. 

 

- Okan Buruk eski takımına karşı 

 

Medicana Sivasspor'da kısa bir süre önce teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, ligde geçen sezon bir süre çalıştırdığı Gaziantepspor'a karşı kırmızı-beyazlı ekibin başında zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.

Futbolculuk kariyeri başarılarla dolu olan Okan Buruk, "Yiğidolar"ın başında geçen hafta ilk sınavına deplasmanda Bursaspor karşısında çıkmış, kırmızı-beyazlı ekip bu müsabakadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. 

Okan Buruk yönetimindeki Medicana Sivasspor, ligde yarın sahasında Gaziantepsor'u yenerek, 187 günlük galibiyet hasretini de sonlandırmanın hesaplarını yapıyor. 

Medicana Sivasspor, bugün basına ve taraftara kapalı gerçekleştireceği antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Kırmızı-beyazlı ekipte ön çapraz bağ ve menüsküs onarımı ameliyatı olan Jeronimo Barrales forma giyemeyecek.

Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayacak Medicana Sivasspor-Gaziantepspor karşılaşmasını hakem Alper Ulusoy yönetecek.