Karaman’ın ev sahipliğini yaptığı yıldızlar hentbol grup müsabakaları 09-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Yunus Emre Spor Salonunda oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi. Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ın da yerinde izlediği müsabakalarda,Karaman temsilcisi Bifa Ortaokulu ve Özel Başarı Ortaokulu göstermiş oldukları performans ve mücadele ile alkış alırken yaşadığı şanssız sakatlıklar sonucunda Türkiye şampiyonluğu hedeflerini bir sonra ki seneye bıraktılar.

Renkli geçen müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Mersin, Hatay, Kırşehir bir üst tura yükselirken, kızlar kategorisinde bu isimler İstanbul, Antalya ve Denizli takımları oldu.

Gerek bölgesel gerekse ulusal organizasyonlara ev sahipliği yaparak Karamanın spor alanındaki yerini her geçen gün biraz daha güçlendiğini belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,”Ev sahipliğini yaptığımız yıldızlar hentbol grup müsabakaları sonrasında Türkiye Şampiyonasına katılacak olan takım ve sporcularımız belli oldu. Ben tüm illerimize, takımlarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyor, bu organizasyona emek veren tüm arkadaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi