2014-2015 Okul Sporları faaliyet programında yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşecek olan yıldızlar hentbol grup müsabakaları 08 Nisan 2015 Çarşamba günü Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan teknik toplantının ardından start aldı.
09 Nisan 2015 tarihinde Yunus Emre Spor Salonunda Saygı Duruşunda bulunulması, İstiklal Marşının okunması ve takımların tanıtılması ile başlayan açılış töreninde bir konuşma yapan Şube Müdürü O.Selçuk Akbaş,” Bugün burada Türk Dili’nin Başkenti Karamanımızda sizleri ağırlamaktan, misafir etmekten büyük onur ve gurur duyduğumu belirterek, Yıldızlar Hentbol Grup müsabakalarına hoş geldiniz diyorum.
Sözlerime son vermeden önce, bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen siz değerli ailelerimize ve gençlerimize, bugün bizlerle birlikte olan siz değerli konuklarımıza, kıymetli öğrencilerimize ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. 
Daha nice etkinliklerimizde bir arada olabilmek dileğiyle, hepinize iyi seyirler diliyor, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum” şeklinde konuştu.
Karaman’ı Bifa Ortaokulu ve Özel Başarı Ortaokulunun temsil ettiği müsabakalarda erkekler kategorisindeAdana, Hatay, Kahraman Maraş, Kırşehir, Konya, Mersin, Niğde, Osmaniye, kızlar kategorisinde ise Antalya, Denizli, Hatay, İstanbul, Kırşehir, Mersin ve Osmaniye takımları gruptan çıkma mücadelesi verecek. 
09-12 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacak olan yıldızlar hentbol grup müsabakaları12 Nisan 2015 Cumartesi günü sona erecek.