Galatasaray’ın efsanevi file bekçisi Turgay Şeren’nin 45 yıllık dostu Yılmaz Ulusoy, onu bir an olsun yalnız bırakmıyor. Şeren, yarım asırlık dostu Ulusoy için, “En vefalı dostum. Beni hiç yalnız bırakmadı” dedi.

DOSTLUKLARI HİÇ KOPMADAN BUGÜNLERE GELDİ

‘Berlin Panteri’ lakaplı A Milli Takım ve Galatasaray’ın efsanevi file bekçisi Turgay Şeren, 1970-1971 sezonunda çalıştırdığı Samsunspor’un o dönem başkanı olan iş dünyasının duayen isimlerinden Yılmaz Ulusoy’la, Samsunspor Teknik Direktörlüğü ile başlayan yakın dostlukları hiç kopmadan bugüne geldi. Turgay Şeren, Yılmaz Ulusoy için, “En vefalı dostum, beni hiç yalnız bırakmadı” dedi.

ŞEREN: “O GERÇEK BİR DOST”

Hastalığı nedeniyle İstanbul Ulus’taki evinde dinlenen 83 yaşındaki Turgay Şeren’i sıkıntılı günlerinde yakından takip eden ve sık sık ziyaret ederek sağlığını kontrol eden ünlü işadamı, yakın dostuna vefa gösterirken, Turgay Şeren, 45 yıllık dostu için, “O gerçek bir dosttur. Hastalığım nedeniyle evimde yatarken de beni yalnız bırakmayan, sürekli arayıp soran ve ziyaret eden Yılmaz Ulusoy’un gösterdiği vefa beni çok mutlu ediyor. En vefalı dostum o çıktı” şeklinde konuştu.

“KARİYERİMİN EN HUZURLU DÖNEMİYDİ”

Ünlü işadamı Yılmaz Ulusoy, Ulus’taki evinde ziyaret ettiği Turgay Şeren’in sağlık durumu hakkında bilgi alırken, iki kadim dost eski günleri de yad ettiler. Turgay Şeren Samsunspor’u çalıştırdığı dönemde Türkiye’nin en genç kulüp başkanı olan Yılmaz Ulusoy’un çok başarılı bir yönetici olduğunu ve kariyerinin en huzurlu günlerini Samsunspor’da geçirdiğini söyledi.

Ünlü işadamı Yılmaz Ulusoy, ziyaretin ardından Turgay Şeren’in Ulus’taki konutundan ayrılırken, 45 yıllık dostunun yeniden sağlığına kavuşarak futbol ailesine döneceği günü sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi.