Trabzon’da 1461 Meydan tribün lideri Süleyman Köse, geçtiğimiz sezon yumruk attığı Nilüfer Belediyespor hentbol antrenörü Mehmet Fatih Işık’a, bu kez çiçek vererek özür diledi.

Geçtiğimiz sezon Erkekler Hentbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi son maçında Nilüfer Belediyespor, Trabzonspor Hentbol takımını 29-22 mağlup ederek turnuvanın dışında bırakmıştı. Maç sonrası sahaya inen Köse, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Işık’a yumruk atmıştı. Yumruk sonrası yere yığılan antrenörün tedavisi saha içinde yapılırken gerginlik araya giren oyuncular sayesinde yatıştırılmıştı.

17 Nisan 2014’de Trabzon 19 Mayıs’da yaşanan olay sonrası ilk kez Trabzon’a gelen Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Mehmet Fatih Işık, bu kez Trabzon’da çiçekle karşılandı. 2014-2015 Erkekler Hentol Süper Lig karşılaşması 5. hafta maçında Trabzonspor Hentbol takımıyla karşılaşmak için Trabzon’a gelen Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Mehmet Fatih Işık’a maç öncesi 1461 Trabzon Tribün Lideri Süleyman Köse, çiçek vererek özür diledi.

Yaşanan olayın hiç yaşanmaması gereken bir olay olduğunu belirten 1461 Trabzon Tribün Lideri Süleyman Köse, "Hiç anlayamadığım bir anda böyle bir olay yaşadım. Sporun fair-play ruhu içinde kalması gerektiğini savunan bir kişi olarak böyle bir olay yaşanması beni gerçekten çok üzdü. İnsan olarak vicdanen çok rahatsızlık duydum. Hocam olay sonrası benden şikayetçi olmadı ama cezamı yaptığım davranış sonrası fazlasıyla çektim" dedi.

Aldığı çicek sonrası memnuniyetini dile getiren Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Mehmet Fatih Işık ise bu tür olayların yaşanmaması gerektiğini belirterek, "Sporun güzelliği bugün yaşadıklarımız gibi olmalı. Spor içimizdeki kardeşlik duygularını geliştirerek bizi bir birimize yaklaştıran en önemli unsurdur. Kazanda olacak kaybedende bunun güzel yönü de bu" ifadesini kullandı.