Türkiye Basketbol Federasyonu  Profesyonel 2. Lig Karaman Temsilcisi Yunus Emrespor Basketbol Takımı 14 Ekimde karışılacakları Bursa Çeltikspor maçına iddialı bir şekilde hazırlıklarına devam ettiriyor.
Kulüp Başkanı Kadir Demirel yaptığı basın açıklamasında mütevazı bir kadro kurduklarını ve Karaman İlini en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti.

Türkiye Basketbol 1. lig takımlarından transfer edilen profesyonel oyuncularıyla beraber genç ve dinamik bir kadro oluşturduklarını vurgulayan Demirel;’’ Amacımız başarının yanında, izleyicilere keyifli bir basketbol izletmektir. Karaman’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız, ’’dedi.

14 Ekim Pazar günü saat 13:00 da Bursa Çeltikspor - Karaman Yunus Emrespor karşı karşıya geleceği maçta Karamanlı spor severlerden destek bekleyen Başkan Demirel, Kulüp olarak şehirde ziyaretlere başladıklarını da söyledi. 
Kulüp Genel Sekreteri İbrahim Kaynak ve teknik sorumlu Ali Tekin ve sporcularla birlikte  bugün Karaman Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu’yu, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay’ı, Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu’yu makamlarında ziyaret ederek, destekleri için teşekkür etti.

Kulüp yöneticisi İbrahim Kaynak Kulübün ziyaretlerine devam edeceğini bildirildi.