Derbi maç öncesinde yeni hizmete giren Ziyapaşa Mado Adanaspor’lu futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticilere sabah kahvaltısında bir araya getirdi.

İşletme sahipleri Durmuş Eren ve Halit Erdoğan’a futbolcuların imzaladığı formayı hediye eden Asbaşkan Hamza Akgül desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

Durmuş Eren ise, işadamları olarak her zaman Adana takımlarının yanlarında olduklarını belirterek’’ Yeni açılan işletmemize bizleri kırmayarak ziyaret eden Adanaspor takımına ve Asbaşkan Hamza Akgül’e teşekkür ederim. Her sezon mutlaka 1 veya 2 kez Turuncu Beyazlı takımı ağırlıyoruz. Adana’da yaşayan İşadamları olarak hepimizin görevi takımlarımıza destek olmaktır. Şehrimizin gelişmesi açısında mutlaka Süper Lig’de temsilcimiz olması gerekiyor’’ dedi.

Adanaspor Asbaşkanı Hamza Akgül’de kendilerine gelen bu tür davetleri mümkün oldukça geri çevirmediklerini ve Adanaspor’un her zaman şehirle bütünleşen bir takım olduğunu söyledi. Ziyapaşa Mado’nun Adana’ya ayrı bir renk katacağını söyleyen Akgül’’ Şehrimiz gerçekten güzel ve elit bir mekan kazandı. Allah emeklerini boşa çıkarmasın İstihdam oluşturması da ayrı öneme sahip. Böylesine bir maç öncesinde kapılarını bizlere açan işletme sahipleri Durmuş Eren ve Halit Erdoğan’a bir kez daha teşekkür ederiz’’ şeklinde konuştu.