Karaman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “07.12.2017 tarih ve 30263 Sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan 2017/48 nolu Tebliğ ile Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Kapsamında Bireysel Sulama Sistemleri hibe başvurularıyla ilgili İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda 10.01.2018 tarihinde proje hazırlama ve sulama sistemi tedariki konusunda İlimizde bulunan yüklenici firmalara bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bilgilendirme toplantısına Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Oğuz GÜL, Sulama Sistemleri Tedarikçileri ve İl Müdürlüğümüz teknik personelleri katılmıştır. Katılımcılara Hibe başvuru şartları, proje hazırlama ve desteklenecek sistemlerin özellikleri konularında Müdürlüğümüz teknik personeli tarafından bilgilendirme yapılmıştır.

Bireysel Sulama Sistemleri hibe başvuruları 01 Ocak 2018 tarihinden başlamış olup, 60 (atmış) gün içerisinde sona erecektir. Bu kapsamda başvurular 01 Mart 2018 Perşembe günü mesai bitiminde sona erecektir.  Başvuru dosyaları; başvuru sahipleri tarafından Karaman İl Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüze elden teslim edilecektir.” denildi.