Geçen yıl ilki yapılan ve toplamda 20 bin kişinin ziyaret ettiği Karaman'da Çiftçi Bayramı ve Tarım Fuarı 22 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak.

Geçen yıl Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan ile Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın da gezdiği fuarın vatandaşlardan büyük ilgi görmesinin kendilerini sevindirdiğini belirten Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, "Bu yıl çok daha iyi hazırlandık. Geçen yıldan tecrübelerimiz var. Çiftçi Bayramı kapsamında açtığımız fuarımıza bu yıl şehir dışından katılımcılar da bekliyoruz."dedi 

KARAMAN'IN EN BÜYÜK ORGANİZASYONU

Karaman'da STK eliyle yapılan yılın en büyük organizasyonu olma niteliği taşıyan "Karaman'da Çiftçi Bayramı" 21 Mayıs2ta katılımcı firmaların stantlarını kurmasıyla başlayıp 22-23-24 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak. Karaman 1. TOKİ yanında bulunan Kapalı Pazar alanında oluşturulacak tanıtım stantlarında yerli yabancı firmalar ürünlerini sergilececekler.

BEREKET SOFRASI VE KONSER

"Karaman'da Çiftçi Bayramı" kapsamında geçen yıl olduğu gibi yine 20 bin kişiye yöresel yemek ikramının yapılacağı "Bereket Sofrası" kurulacak. Bunun yanında çocuklar için oyun alanları ve farklı etkinlikler de yer alacak. Binlerce insanın katılımı ile konserlerinde yer alacağı "Karaman'da Çiftçi Bayramı"  bu yıl yine bayram havasında kutlanacak.