Konuyla ilgili olarak bilgi veren Toprak Ticaret Motorlu Araçlar yetkilileri etkinliğin 05 Eylül 2015 Cumartesi günü saat 10.00’da Karaman- Ereğli Karayolu Dinçerler Petrol yanında gerçekleştirileceğini bildirdi. 

Massey Ferguson’un 2015 Türkiye Tarla Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda yeni model traktörlerin görücüye çıkacağını dile getiren yetkililer, etkinliğe tüm Karamanlı çiftçileri davet etti.
Türkiye’nin en çok kullanılan traktörü olan Massey Ferguson’un son teknoloji ürünü modellerinin yanında dünya markası markaların tarım ekipmanlarının da yakından görülebileceğini anlatan yetkililer, etkinliğe katılan Karamanlılara sürpriz hediyelerinin de olacağını sözlerine ekledi.

Tarih : 05 Eylül 2015
Saat: 10.00- 17.00 arası
Yer: Karaman Ereğli Yolu5. Kilometre 
Dinçerler Petrol Yanı 

Tel: 0530 974 88 21 

Massey Ferguson Tarla Günleri

Massey Ferguson Tarla Günlerindeyiz. 29 Ağustos- 3 Ekim 2015. Standımıza sizleri de bekleriz.
 

Massey Ferguson ülke genelinde gerçekleştireceği 13 ayrı noktadaki tarla gösterileri ile çiftçilere tarlada traktörleri test etmeleri için fırsat sunuyor!

AGCO’nun dünyaca ünlü markası Massey Ferguson, henüz birkaç ay önce görücüye çıkan yepyeni MF 4700 Global Serileri de dahil olmak üzere, önde gelen traktörlerini 29 Ağustos – 3 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenen heyecan verici bir tanıtım turuyla vitrine çıktı.

AGCO Türkiye Pazarlama Müdürü Özlem Aşçı Özel, “Kuzeyde Amasya’dan doğuda Güneyde Gaziantep’e kadar 13 şehri kapsayan 7.000 kilometrelik tanıtım turu çiftçilere, direksiyon başına geçip Massey Ferguson’un sade ve güvenilir teknolojisinin önemli avantajlarını kendi tecrübeleriyle kavrama imkânı sunuyoruz” diyor.
 

Tura katılacak traktörler 50-75 BG arası MF 2600 serisi, 110-130 BG arası MF 5600 serisi, 120-160 BG arası MF 6600 serisi ile yakın zamanda piyasaya sürülen 85-95 BG arası MF 4700 serisine ait.

 
Aşçı Özel sözlerini “Traktör seçerken karar vermenin en sağlıklı yolu araçları arazide görmek, test sürüşü yapmak ve teknik uzmanlarla enine boyuna tartışabilmektir. Massey Ferguson tanıtım turu bunların tümünü, hatta ötesini sunuyor” diye sürdürüyor. “Çiftçiler için harika bir gün olacak, öğle yemeği ve eğlenceli aktivitelere ilaveten iş ortaklarımız TEB, Lassa, EAS, Atlantis Mühendislik Sulama Sistemleri ve Maschio Gaspardo’dan temsilcilerle sohbet etme şansı sunulacak.”

Traktör sanayi Türkiye’de toplam satışının yüzde 90’ını 100 hp altı grupla yapıyor. Heyecanla beklenen 85 BG MF 4708 ile 95 BG MF 4709 Şubatta Antalya’da düzenlenen Massey Ferguson Yıllık Bayi Toplantısında tanıtılmış ve halk lansmanı ise Konya Tarım Fuarında gerçekleştirilmişti. Bu Tarla Günleri programı sayesinde pek çok çiftçi tarım camiasında büyük heyecan yaratan bu yenilikçi traktörleri ilk kez tecrübe etme şansı yakalayacak.


Özlem Aşçı Özel “Türkiye, Massey Ferguson için kilit öneme sahip ülke; markanın Avrupa/Afrika/Ortadoğu bölgesindeki en büyük satış pazarını temsil ediyor. Şu anda parkta kullanılan her üç traktörün birinden fazlası Massey Ferguson markasına ait” diye ekliyor. “Çiftçilerimizi tanıtım turumuz kapsamında ağırlamayı, ünlü ve saygın markamızın en yeni ürünlerini tanıtmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”