Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)  Karaman İl Koordinatörlüğü, 11.11.2014 tarihinde saat 10.30 – 12.00 saatleri arasında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda 13. Çağrı İlanına yönelik Tanıtım Toplantısı düzenlemiştir.
Toplantı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Karaman İl Koordinatörlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Karaman Ziraat Odası Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilmiş olup, toplantıya TKDK Karaman İl Koordinatörü Sayın Ahmet POYRAZ, Karaman Ziraat Odası Başkanı Sayın Recep MUĞLU, Ziraat Odası Üyeleri, muhtarlar, potansiyel faydalanıcılar ve TKDK uzmanları katılım sağlamıştır. 

Toplantıda açılış konuşmasını yapan TKDK Karaman İl Koordinatörü Sayın Ahmet POYRAZ, 13. Çağrı Döneminin 10 Kasım 2014 tarihi itibariyle başlamış olduğunu ve proje kabullerinin de 12 Ocak – 10 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bilgisini verdi. Toplantıda TKDK uzmanları tarafından hazırlanan sunumla; IPARD programı, TKDK hakkında genel bilgiler, desteklenen tedbirler, hibe oranları, 13. Çağrı dönemine ait bilgiler verilmiştir. Yapılan sunumun ardından katılımcıların soruları cevaplanarak toplantı sona ermiştir.

13. ÇAĞRI DÖNEMİ SARIVELİLER VE BAŞYAYLA TANITIM TOPLANTISI

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)  Karaman İl Koordinatörlüğü, 12.11.2014 tarihinde saat 10.30 – 12.00 saatleri arasında Sarıveliler ilçesi Belediye Düğün salonunda saat 14.00-15.00 arasında ise Başyayla ilçesinde 13. Çağrı İlanına yönelik Tanıtım Toplantıları düzenlemiştir. Toplantılar, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Karaman İl Koordinatörlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlükleri işbirliğiyle gerçekleştirilmiş olup, toplantıya TKDK uzmanları, muhtarlar ve potansiyel faydalanıcılar katıldı.

Toplantılarda açılış konuşmasını yapan TKDK Karaman Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri İdris BULUT, 13. Çağrı Dönemi İlanının 10 Kasım 2014 tarihi itibariyle başlamış olduğunu ve proje kabullerinin de 12 Ocak–10 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bilgisini verdi. Toplantılarda TKDK uzmanları tarafından hazırlanan sunumla; IPARD programı, TKDK hakkında genel bilgiler, desteklenen tedbirler, hibe oranları, 13. Çağrı Dönemine ait bilgiler verildi. Yapılan sunumun ardından katılımcıların soruları cevaplanarak toplantı sona erdi.