Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde Ak Parti Ergene İlçe Başkanı Mustafa Çalım ve yönetim kurulu üyeleri, Ergene Engelliler Derneği üyeleri ile bir araya gelerek Ergene’deki engellilerin sorunlarını dinledi.

Engelliler için düzenlenen gecede konuşma yapan Ak Parti Ergene İlçe Başkanı Mustafa Çalım, engellileri bir günlüğüne hatırlanmanın yeterli olmayacağına inandığını belirterek, "Bizler bugün bu organizasyonu siyaset yapmak amaçlı değil sizlerle bir arada olmak için gerçekleştirdik. Bu hafta içerisinde çeşitli çalışmalarımız olacaktır. Bizler Ak Parti olarak sadece bir gün veya bir haftanın engellilerimizi hatırlamak için yeterli olmadığına inananlardanız. Biz 7 gün 24 saat sizlerin hizmetinizdeyiz. Kapılarımız sizlere her zaman açık, hepimiz bir engelli adayıyız" dedi.

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Mustafa Çalım’ın ardından söz alan Ergene Engelliler Derneği Başkanı Gülşen Arda, AK Parti iktidarında engellilerin kamusal hakları kazandığını belirterek, "Bu organizasyonu bizler için gerçekleştiren Ak Parti Ergene ilçe teşkilatına sonsuz teşekkürlerimi sunarken, Ak Partinin bizler için yürüttüğü politikadan bahsetmeden geçemeyeceğim. Engellilerimiz Ak Parti iktidarı öncesinde evlere hapis olmuş hiçbir şekilde sosyalleşemeyen dışarıdaki kişilerin ikinci sınıf vatandaş olarak gördüğü kişilerdi. Ak Parti sayesinde evlerinden çıkarak gerek eğitim merkezleri, gerek kurslar, gerekse de sosyal alanlar ile topluma kazandırılarak bir sürü kamusal haklar sağlanmıştır. Bu hizmetleri bizlere sağlayan tüm Ak Partili siyasilere ve bürokratlara çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Geceye Ak Parti Ergene İlçe Başkanı Mustafa Çalım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ergene Engelliler Derneği Başkanı Gülşen Arda, Ak Parti Ergene Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Ergene SKM Başkanı Yusuf Mutlu, Ak Parti Ergene İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Erdem Demiryol katıldı.