Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Özel Gülerçin Koleji öğrencilerine yönelik düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ etkinliğinin konuğu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay oldu.

Gülerçin Koleji 2014-2015 eğitim-öğretim dönemi ’Kariyer Günleri’ni başlattı. Okulda düzenlenen, ’Gülerçin’de Kariyer Günleri’ etkinliğinin ilk konuğu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay oldu. Akay’ın öz geçmişinin okunmasıyla başlayan programda Başkan Akay, kendi ağzından hayatını anlattı.

Samimi bir ortamda geçen ‘Kariyer Günleri’ etkinliğinde Gülerçin öğrencileri ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay arasında soru cevap şeklinde diyaloglar yaşandı. Gülerçin öğrencileri, Başkan Akay’a Belediye Başkanlığı görevi ile ilgili sorular yönetirken, Başkan Akay, öğrencilere bugünlere nasıl geldiğini, hangi aşamalardan geçtiğini ve başarısının sırlarını anlattı.

Ayrıca yapılan etkinliklerin öğrencilerin, kendini tanımasına, iletişim becerilerini geliştirmesine, bilgi ve yeteneklerinin de farkına varmasına katkı sağlayacağı belirtildi.