Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Belediye Başkanı Vahap Akay hizmet için var olduklarını ifade ederek, "Çok daha ileri yıllara hitap edecek hizmetler yapmayı planladık ve bu yönde çalışmalarımız hızla devam ediyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Eski İl Başkanı Fahrettin Meker, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Başkan Akay’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Meker, "Başkan Vahap Akay’ı yıllar öncesinden tanırım ve çok iyi bir insandır. Belediye Başkanı seçildikten sonra kendisine hayırlı olsun ziyaretini ancak bugün gerçekleştirebildim. Kısaca bu gecikmiş bir ziyaret" dedi.

Başkan Akay’ın Çerkezköy için büyük bir kazanç olduğunu ifade eden Meker, "Çünkü çalışkan, üretken ve daima ileriye dönük bir şeyler yapma azmindedir. Çerkezköy’ün Vahap Akay ile çok şeylere sahip olacağına inanıyorum. Güzel projelerinin olduğunu gördüm. Bu projeler hayata geçtiğinde Çerkezköy çok daha modern ve bir o kadar da ilgi gören yer olacak. Çünkü Çerkezköy ve Çerkezköy halkı her zaman en iyi hizmeti hak ediyor. Bu hizmetleri de yapacak olan Vahap başkandır" ifadelerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise, seçim döneminde Çerkezköy’ü çok daha iyi yerlere getirecekleri sözünü halka verdiklerini ve bu yönde de çalışmalar yaptıklarını belirtti. Akay, "’Biz hizmet için varız’ dedik ve böyle yola çıktık. Sanayi kenti olan ilçemiz devamlı göç almasıyla birlikte artan nüfus yoğunluğunu da göz önüne alarak çok daha ileri yıllara hitap edecek hizmetler yapmayı planladık ve bu yönde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çerkezköy’ün her alanda daha iyi yerlere gelmesi için çalışıyoruz. İnşallah ilçemize çok güzel hizmetler kazandıracağız" dedi.