Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi’nin yeni aldığı kepçe belediye hizmet binası önünde sergilendi.

Çerkezköy Belediyesi, Devlet Malzeme Ofisi’nden satın aldığı yeni kepçeyi, belediye hizmet binası önünde gün boyunca sergiledi. Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısında kendilerine Devlet Malzeme Ofisi’nden araç satın alınması için yetki verildiğini anımsatan Belediye Başkanı Vahap Akay, "Meclisimiz, 2 adet kamyon, 1 adet kepçe, 1 adet küçük silindir, 1 adet de minibüsün Devlet Malzeme Ofisi’nden satın alınabilmesi için bize yetki vermişti. Belediye olarak bütün bu araçların parasını DMO hesabına yatırdık" dedi.

Devlet Malzeme Ofisi’nden satın alınan kepçenin teslim alındığını ve iki gündür belediye hizmet binası önünde sergilendiğini ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, "Kasım ayının 15’ine kadar 2 adet kamyonumuz da gelmiş olacak. Diğer araçlarımız da yıl sonuna kadar gelecek" ifadelerini kaydetti.

Başkan Akay, satın alınan kamyon, kepçe ve silindir araçlarının ilçe genelinde gerçekleştirilecek olan altyapı ve üstyapı çalışmalarında, minibüsün ise gelen talepler doğrultusunda taşımacılık amacıyla kullanılacağını ifade etti.