Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Emlakçılar Derneği Başkanlığı’na seçilen Daimi Tavan, projelerini açıkladı. Tavan, emlakçıların aynı çatı altında hizmet vermesi için Emlakçılar Sitesi kuracaklarını söyledi.

Emlakçılar Derneği Başkan Daimi Tavan, önümüzdeki günlerde yapacakları çalışma ve projeleriyle ilgili konuştu. Tavan, yönetim olarak sık sık toplantılar yaparak birlik ve beraberliği pekiştireceklerini ifade ederek, "Meslektaşlarımızın sorunlarının giderilmesi konusunda ve haklarını savunma açısından, tüm resmi kurum ve kuruluşlarla görüşmeler yaparak resmi olmayan ve gayrimenkul sektöründeki arkadaşlarımızın itibarına zarar veren kişi ve etkenlere karşı kanunların bize vermiş olduğu yetki ve sorumluluklar dahilinde çalışmalar yapacağız" dedi.

Gayrimenkul alanında meslektaşlarına eğitim seminerleri düzenleyeceklerini de söyleyen Başkan Daimi Tavan, "Dernek üyesi meslektaşlarımızın daha da kaliteli hizmet vermesi acısından gayrimenkul alanında güncel gelişmeler, kanun tasarıları ve yasal haklarımızın bilgilendirilmesi açısından sektör bazında uzman kişi ve kuruluşlar tarafından verilecek mesleki eğitim seminerleri düzenleyeceğiz. Derneğimize üye olan tüm meslektaşlarımızın resmi kurum ve kuruluşlarda, kendilerini tanıtabilmeleri, işlemlerini daha hızlı ve sorunsuz gerçekleştirmelerini sağlamak için girişimlerde bulunacağız. Çerkezköy’de yatırım yapan müteahhit firmaların ortak sorunu şu an arsa bulma sorunudur. Tepe mevkii, Gümrük üstü, Çerkezköy ve Kızılpınar arasındaki mahalli birleşim projesi diye tabir ettiğimiz bölgenin yaklaşık 8-10 yıldır çözümlenmemiş olan imar sorununun bir an önce çözümlenmesi için dernek olarak büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile gerekli görüşmeleri sağlayıp müteahhit firmalar için yeni bir inşaat ve yatırım alanını oluşturulmasını sağlayacağız. Rayiç değerler ile ilgili olarak belediyemiz ile gerekli görüşmeleri yapacağız. Hedeflerimiz arasında burs vermek de var. İlerleyen zaman içinde eğitim bursları vermeyi düşünüyoruz" diye konuştu.