Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, ilçede faaliyet gösteren sağlık kurumlarının amirlerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak’a, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Necati Karaoğlu ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Erol Kıvrak’a göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı ‘Başarı Belgesi’ vererek teşekkür etti.

Çerkezköy’ün sağlık alanında hızla iyi bir seviyeye gelmekte olduğunu söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, "Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor. Hastanenin faaliyete girmesiyle vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verilebilecek. Özel hastanelerimiz kendilerini yeniliyor. Nüfus artışına ve civar il, ilçelerden gelen yoğunluğa rağmen sağlık kurumlarımız başarılı bir şekilde hizmet vermektedir. Tüm sağlık çalışanlarımıza bu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim" dedi.

Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy’ün Trakya’da önemli bir sağlık merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini, tren, karayolu, Çorlu Havaalanı’na yakınlığı gibi ulaşım ağının çok çeşitli olmasının ve özellikle Balkan Ülkeleri’ne ve Büyükşehirlere olan yakınlığının da Çerkezköy’e ilerde önemli avantajlar sağlayacağını ve bu anlamda Çerkezköy’de sağlık turizminin canlanabileceğini sözlerine ekledi.