Nafis Ünal başkanlığındaki 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nde yapılan görev bölümü toplantısında görev değişikliği olmadı.

972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetimi, Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal başkanlığında kooparetif binasında görev bölümü toplantısı yaptı. Toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Orhan Acar yeniden getirilirken Selami Şirin ve Erkan Şener’de yönetim kurulu üyesi olarak kaldı. Önceki dönemde de aynı görevde bulunan bu isimlerin değişmemesi nedeniyle yönetimin aynı şekilde devam edeceği belirtildi.

Başkan Nafis Ünal, yeniden aynı ekiple yollarına devam ettiklerini belirterek, "Öncelikle kongremizde bizleri yeniden göreve getiren ortaklarımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz yönetim olarak her zaman olduğu gibi bu dönemde de kooperatif ortaklarımıza ve kooperatifimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız. Bu dönemde yönetim kurulu üyelerimiz tam bir uyum içerisinde çalışacaktır. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifimizin çok daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalarımız sürecek" dedi.