Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Oorganize Sanayi Bölgesi’nde, kampüs içerisindeki firmaların araç parkı yetkililerine yönelik trafik eğitimi verildi.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB), Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği işbirliğiyle trafik bilgilendirme toplantısı düzenledi. ÇOSB Bölge Müdürlüğü çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleşen eğitime çok sayıda firmanın yetkilileri katıldı.

Çerkezköy İlçe Trafik Büro Amiri Ekrem Çiçek tarafından verilen eğitimde personel servis araçları, personel servis araç şoförlerinde aranacak şartlar, yolcu indirme bindirme kuralları, duraklama ve park etme kuralları, hız sınırlarına uyma, geçmenin yasak olduğu durumlar, kavşaklarda geçiş hakkı, araç lastikleri ve önemi, kış aylarında sürücülük gibi konular ele alındı.

Toplantıda birçok konuda bilgiler veren Trafik Büro Amiri Ekrem Çiçek, ÇOSB sınırları içerisinde gerçekleştirilen denetimler ve hatalı parklara da dikkat çekerek, ÇOSB’deki trafik yoğunluğunun rahatlaması ve kontrollü olması için firma yetkililerinden TIR ve servis araçlarını ÇOSB TIR Parklarına yönlendirmelerini istedi.