Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Psikolojik Destek veren tek kreş olan Kreş Şeker, hizmete açıldı.

İşletmeciliğini Nur Kök ve Zeynep Alışık’ın yaptığı Kreş Şeker’in açılışına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Çerkezköy Genç İş Adamları Derneği Başkanı Emre Asbaş, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, Nur Kök ve Zeynep Alışık’ın yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, bayanların hizmet verme adına açmış oldukları kurumun Çerkezköy’e hayırlı olmasını dileyerek, işletmeciler Nur Kök ve Zeynep Alışık’a başarılar diledi.

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem, işletmeciler Nur Kök ve Zeynep Alışık tarafından kreşin açılış kurdelesi kesildi. Açılış töreninin ardından davetlilere ikramda bulunuldu. Kreş Şeker’in Çerkezköy’de Psikolojik Destek veren tek kreş olacağını kaydeden işletmeciler Nur Kök ve Zeynep Alışık, "Son derece modern ve hijyenik olarak tesis edilen kreşimizde örnek okul öncesi eğitim kurumu olmak için yola çıktık. Ayrıca çocukların eğitimi ve bakımı dışında gerektiğinde de psikolojik müdahalelerde yapmayı hedefliyoruz. 2-6 yaş arası 41 çocuğa eğitim verecek olan kurumumuzda uyku odası, etkinlik odası ve spor odası da bulunuyor. Açılışımıza katılan bütün herkese sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.