Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi CHP Teşkilat Başkanı Hasan Demir beraberindeki parti yönetimi ile birlikte Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Lokali’ni ziyaret etti.

Gazi Osman Paşa Mahallesi Göçmen Sokak’ta kısa süre önce açılan Şoförler Odası Lokali’ni ziyaret eden CHP’liler Oda Başkanı Başkanı Yaşar Kuş ve yönetim kurulu üyelerine ’Hayırlı olsun’ dedi.

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş, lokalin faaliyete geçmesin ardından ilk hayırlı olsun ziyaretine CHP İlçe Teşkilatı’nın bulunduğunu belirterek, teşekkür etti. Başkan Kuş, "Öncelikle sizlerin oda esnafımızın sıkıntılarının yani sorunlarının giderilmesi konusunda bizlere verdiğiniz katkıdan memnunuz. Sizler her zaman bizlerin yanında ve destekçisi olduğunuzda hiçbir sorunumuz kalmayacaktır" dedi.

Çerkezköy Belediyesi’nin çalışmalarını da yakından takip ettiklerini belirten Kuş, "Belediye Başkanımız genç dinamik ve enerjik bir başkan. Sayın Başkanımız ilçemizin çok daha iyi konumlara gelmesi adına kısa zaman içinde sergilediği çalışmaları çok olumlu buluyoruz ve belediyemizin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Çerkezköy adına yapılacak tüm hizmetlerde biz oda olarak üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız" diye konuştu.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ise, lokalin hayırlı olması adına ziyarette bulunduklarını ifade ederek, "Şu an Çerkezköy’de güçlü bir Belediye Başkanı ve meclis var. Çerkezköy’ün yönetimi çerçevesinde sizleri de Çerkezköy adına yapılacak tüm hizmet projelerinde görmek istiyoruz. Sivil toplum örgütleri olarak sizlerin de belediye çalışmalarına katkı vermenizi istiyoruz" dedi.

Çerkezköy’de halkla birlikte çalıştıklarına vurgu yapan Demir, sorunların çözümü için her zaman el ele, kol kola olacaklarının altını çizdi.