Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde aylık toplantısını yapan CHP Tekirdağ Kadın Kolları İl ve İlçe Başkanlığı toplantısına katılan Marmara Sorumlusu Gülay Tülüş, mahalli idareler seçimlerinde elde edilen 12’de 12 başarıda kadınların payı bulunduğunu belirtirken, Tekirdağ’daki CHP’li kadınların Türkiye’ye örnek olması gerektiğini söyledi.

CHP Tekirdağ İl Yönetimi ile birlikte yapılan aylık toplantı Gabralı Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya, CHP Kadın Kolları Marmara Sorumlusu MYK üyesi Gülay Tülüş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Ayfer Dönmez ve Funda Serfiçe, CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı, Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu, Çorlu Kadın Kolları Başkanı Adviye İşbuyuran, Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabiha Önder, Şarköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Güray, Muratlı İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Nurtekin, Ergene Kadın Kolları Başkanı Emine Turgut ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan CHP Kadın Kolları Marmara Sorumlusu MYK üyesi Gülay Tülüş son yerel seçimlerde Tekirdağ’da elde edilen CHP zaferine atıfta bulunarak, başarının tesadüf olmadığını vurguladı. Tülüş, "Yerel seçimlerde CHP Tekirdağ’da 12-0 yapmıştır. Bu başarıda kadınların da rolü çok büyüktür. Gerçekten onur duyulacak bir ekibimiz var. Tekirdağ’ın bu çalışma sistemini Türkiye’nin çok yerinde görmüyorum. Bizim oturtmaya çalıştığımız sisteme sizler örnek oldunuz. Her şey çalışma ile olur. Ben de sizlere gerçekleştirmiş olduğunuz çalışmalardan ötürü çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin örnek alacağı bir çalışma sisteminiz var" dedi.

Programa katılan bütün kadın kolları üyelerine teşekkür eden CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı ise "Her ay bir ilçemizde bu toplantıları yapıp kadın kolları üyelerimiz ile bir araya geliyoruz. Sizlerin isteklerini, dileklerini ve fikirlerinizi genel merkezimize bildirmeye çalışıyoruz. Kadın Kolları olarak bütün mahalleleri dolaşıp ihtiyaçları da tek tek not alacağız. Sizlerin her zaman fikir ve projelerinize açığız" ifadelerini kaydetti.

Konuşmaların ardından CHP İlçe Kadın Kolları Başkanları Kasım ayında yaptıkları faaliyetler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.