Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Tunca’nın kooperatif başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklamasının ardından bir araya gelen 5 esnaf odası başkanı da göreve talip olduklarını duyurdu.

18 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel kurulu öncesi mevcut başkan Osman Tunca’nın adaylığını açıklamasının ardından bir araya gelen 5 esnaf odası başkanı da yönetime talip olduklarını açıkladı. Çorlu Yeni Sanayi Sitesi girişinde yer alan bir restoranda düzenlenen sabah kahvaltısında kooperatif üyeleri ve basın mensupları ile bir araya gelen oda başkanları adına açıklamayı Çorlu Bakkallar Odası Başkanı Yusuf Gümüş yaptı. Yusuf Gümüş Çorlu esnafının menfaatlerini koruma ve kollama adına oda başkanları olarak göreve talip olduklarını söyledi.

Grup sözcüsü olarak oda başkanları adına konuşan Çorlu Bakkallar Odası Başkanı Yusuf Gümüş, “Çorlu Madeni Eşya ve Elektrikli Aletler Odası Başkanı Rüstem Duman başkanlığında kredi ve kefalet kooperatifi başkanlığına adayız. Yönetimimizde Rüstem Duman ve benim dışımda Çorlu Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz, Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir ile Çorlu Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Coşkun Tokgöz yer alıyor. Kooperatif yönetiminin 5 kişi olmasından dolayı 5 oda başkanıyız. Onun dışında diğer odalar da bizlere destek veriyorlar” dedi.