Tekirdağ Süper Amatör Ligi müsabakasında Çorluspor 1947 ile Muratlıspor karşı karşıya geldi. 2-2 biten maçın sonunda olaylar çıktı.

Çorlu General Basri Saran stadında oynanan müsabakada Çorluspor 1947 - Muratlıspor ile karşı karşıya geldi. Karşılamayı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe şeref tribününden izledi. Kulüp Başkanı Serkan Erçilli, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a Çorluspor 1947 atkısı hediye etti.

Maça konuk takım Muratlıspor başladı. Karşılaşmanın ilk dakikaları itibariyle her iki takım da üstün futbol sergiledi. Karşılaşmanın 22. dakikasında Çorluspor 1947, Diego’nun vuruşundan faydalanamadı. 28. dakikada orta sahadan başlayan Muratlıspor atağında topla buluşan Yiğit’in Çorluspor 1947 ceza alanı içinden sert vuruşu kaleci Okan’ın yanından ağlar ile buluştu. Bu golden 1 dakika sonra Çorluspor 1947 futbolcusu Halit’in kullandığı frikikte top köşeden ağlar ile buluştu. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İlk yarının bitiminin ardından ikinci yarıya ev sahibi Çorluspor 1947 başladı. Karşılaşmanın 55. dakikasında Çorluspor 1947 Mehmet Ramoğlu’nun kafa vuruşundan faydalanamadı. 60. dakika sağ taraftan yapılan ortayı iyi takip eden Basile’nin kafa vuruşuyla top ağlara giderek ev sahibi Çorluspor 1947 2-1 öne geçirdi. Bu golden sonra bu kez konuk takım Muratlıspor beraberlik için rakip kalede gol aradı. 65. dakikada sol çaprazdan Muratlıspor serbest vuruş kazandı. Ceza alanı içine yapılan ortayı iyi takip eden Eyüp’ün vuruşuyla top ağlarla buluştu. Karşılaşma 2-2- oldu.

OLAYLAR ÇIKTI

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular arasında tartışmalar yaşandı. Muratlısporlu futbolcular bir süre soyunma odasına giremedi. Ancak en büyük tepki ise maçın hakemine yapıldı. Maçta verdiği yanlış kararlar iddiası ile maçın hakemine büyük tepkiler oluştu. Muratlısporlu oyuncular soyunma odasına çevik kuvvetin yardımı ile girebildi.