Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Çorlu Gençlerbirliği, spor kendi sahasında Kapaklısporu Yusuf’un attığı golle 1-0 yendi. Karşılamanın uzatma dakikasında Çorlu Gençlerbirliği spordan Abdullah kırmızı kart gördü.

Karşılaşma Çorlu General Basri Saran Stadında oynandı. Müsabakaya ev sahibi Çorlu Gençlerbirliği başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarından Çorlu Gençlerbirliğispor rakip Kapaklıspora oranla daha üstün futbol sergiledi. Karşılaşmanın 38. dakikasında Uğur’un yaptığı ortayı Yalçın’ın sert vuruşu direkten döndü. İlk yarı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Çorlu Gençlerbirliğispor ilk yarıya oranla üstünlüğünü biraz daha artırdı. 48. dakikada rakip saha içinde sol taraftan topla buluşan Yusuf’un şutu ağlar ile buluştu. Bu golden sonra Çorlu Gençlerbirliğispor Ali’nin yaklaşık 30 metreden sert şutunu kaleci son anda kornere çeldi. Karşılaşma da Gençlerbirliğisporun atakları sonuç vermedi. Uzatma dakikasında ise Çorlu Gençlerbirliğispor’da Abdullah rakibine sert harekette bulunmasıyla kırmızı kartla cezalandırıldı. Maç 1 -0 Çorlu Gençlerbirliği sporun üstünlüğü ile sona erdi.