Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde eğitim veren Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’na hayırsever vatandaşların yardımıyla konferans salonu yapımına başlandı.

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu yönetimi, hayırsever vatandaşların desteği ile okula konferans salonu kazandırıyor. Bugüne kadar gerçekleştirdiği ’Anlamlı Çevre Etkili Eğitim Ortamı’ ve ’Lösemiye Karşı Kardeşçe’ projeleri ile herkesin takdirini kazanan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu yönetimi, şimdi de okula bir konferans salonu kazandırabilmek adına çaba sarf ediyor. Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Okul Müdürü Suat Yüksel, "Eğitim dostu hayırsever vatandaşlarımızın yardımıyla okulumuza konferans salonu kazandırabilmek için yola çıktık. Kısa zamanda çok yol kat ettik" dedi.

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu olarak okul bünyesinde gerçekleştirecekleri sosyal etkinlikler için uygun ortamı oluşturmaya gayret ettiklerini kaydeden Okul Müdürü Suat Yüksel, "Amacımız veli ve öğrenci eğitim seminerlerini daha güzel bir ortamda yapabileceğimiz bir konferans salonuna kavuşmaktır. Bu kapsamda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda çalışmalar tamamlanacak ve okulumuz modern bir konferans salonuna kavuşmuş olacak" ifadelerini kaydetti.