Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi, Fen İşleri’nde çalıştırmak üzere 30 taşeron işçiyi ihaleyle işe aldı.

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kaldırım Bakım ve Onarımı Hizmet Alımı ihalesi, İhale Komisyon Başkanlığında gerçekleştirildi. Maliyeti 3 milyon 386 bin 877 TL olan ihaleye toplam 5 firma katıldı. Komisyon Başkanlığını Hilal Asıl’ın yaptığı Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Kaldırım Bakım ve Onarımı Hizmet Alımı ihalesinde Nurcan Sönmez, Sedat Yaldız, Gülşen Ağır ve Sinem Açıkgöz de komisyon üyesi olarak görev aldı.

İhaleye katılan firmalardan Arı-Tel Çivi Sanayi firmasının komisyona sunduğu teklif zarfından teşekkür mektubu çıktı. Mektupta, firmanın ihaleye teklif vermek istemediği belirtildi. Emin Müteahhitlik-Ahmera iş ortaklığının 3 milyon 385 bin 728 TL teklif verdiği ihalede Nihat Özel Sağlık Hizmetleri firması ise 3 milyon 81 bin 312 TL teklifte bulundu.

İhaledeki en düşük teklifi ise Kırkpınar Yapı Firması ile Erma Sosyal Hizmetler Firması verdi. İki firmanın da 3 milyon 78 bin 979,20 TL teklif verdiği ihaleyi kazanan firma komisyon tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından belli olacak.

İhaleyi kazanan firma, 1 Ocak 2015-31 Aralık 2018 tarihleri arasında 48 ay süre ile Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 30 kişilik personel destek hizmeti verecek. 12 inşaat ustası, 17 işçi ve 1 de idari personelden oluşan personel, ilçe sınırları içindeki kaldırım bakım-onarım işlerinde çalıştırılacak.