Tekirdağ’da düzenlenen 4. Geleneksel Kalite Satranç Turnuvası’nda büyük bir başarı sağlayan Kapaklı ilçesi okullarından Gazi İlkokulu öğrencileri 4 altın madalya ile döndü.

18-19 Ekim’de Tekirdağ’da düzenlenen 4. Geleneksel Kalite Satranç Turnuvası sonuçlandı. Erkek ve kızlarda 5 tur ‘İsviçre Sistemi’ ile oynanan turnuvaya Kapaklı, Çorlu, Malkara, Marmara Ereğlisi ve Süleymanpaşa ilçelerinden toplam 34 sporcu katıldı. Zorlu, heyecanlı ve bir o kadar da keyifli geçen 5 turun ardından kızlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren sporculara kupa ve madalya verilirken, dördüncü, beşinci ve altıncı sıraları alan sporculara ise katılım madalyası, turnuvada yer alan tüm sporculara da katılım sertifikası verildi.

Turnuvada önemli bir başarıya imza atan Kapaklı Gazi İlkokulu öğrencileri 6 altın madalyanın 4’ünü aldı. Kızlarda Kapaklı Gazi İlkouklu öğrencilerinden Tuğba Avcı 1., Melisa Çalışkan 2., Asiye Avcı 3. ve Tuğba Yılmaz 5. olarak kupa ve madalya aldı. Erkeklerde ise Kapaklı Gazi İlkokulu öğrencilerinden Muhammed Emre Akdaş turnuvada ikinci oldu.