Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 25 yıl önce yapılan Beyaz Saray Düğün Salonu, yerine Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Kültür Merkezi’ projesi yapılması için yıkıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı’ya yapılması planlanan ’Kültür Merkezi’ projesi için ilk adımı attı. Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, proje kapsamında Kültür Merkezi’nin yapılması için planlanan alan üzerinde bulunan Beyaz Saray Düğün Salonu’nu yıktı.

Yaklaşık 25 yıl önce Kapaklı Belediyesi Eski Başkanı Şemsettin Dubaz döneminde açılışı yapılan Beyaz Saray Düğün Salonu, binada bulunan kullanılabilir malzemelerin sökülmesinin ardından, belediye ekiplerince yıkılarak yerle bir edildi. Yıllarca Pınar Bulvarı’nda Kapaklı halkına hizmet veren Beyaz Saray Düğün Salonu yerine modern bir Kültür Merkezi yapılacağını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Beyaz Saray Düğün Salonu, vatandaşlarımıza yıllarca hizmet verdi. Burada birçok başarılı etkinlik gerçekleştirildi. Binamız miyadını doldurdu. Buraya çok daha modern bir yapının yapılabilmesi için Beyaz Saray Düğün Salonu’nun yıkılması gerekiyordu. Ekiplerimiz yıkım çalışmalarını tamamladı. Böylece Kültür Merkezi projesi için de ilk adım atılmış oldu" dedi.