Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor Kulüp Başkanı Adem Yavaş ve Antrenör Faruk Kuzu 9. hafta karşılaşmalarında alınan skorların Kapaklıspor’u memnun ettiğini söyledi.

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş ve Antrenör Faruk Kuzu, 9’uncu hafta kapsamında değerlendirmede bulundu. Tekirdağ Süper Amatör Lig’de 9. haftada oynanan karşılaşmaların skorlarının kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade eden Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş ve Teknikdirektör Faruk Kuzu, "1911 Çerkezköyspor-Çerkezköyspor berabere kaldı. Çorlu Gençlerbirliğispor da Sitespor ile berabere kaldı. Haftanın sürprizini ise Çorlu Kültür Sultanköyspor’un Muratlı Belediyespor’u mağlup etmesi oldu" diye konuştu.

9’uncu hafta sonuçlarının bu hafta oynayacakları Malkaraspor karşılaşmasının önemini daha da artırdığını kaydeden Adem Yavaş ve Faruk Kuzu, "Malkaraspor maçı bizim için adeta bir kader maçı olacak. Çünkü bu maç sonunda ligde kafaya mı yoksa ortalara mı oynayacağımızı netleştirecek. Biz önümüzdeki iki maçı da kazanırsak ligin ilk yarısını ilk 3 içinde bitirebileceğiz. Bizim temel hedefimiz ligi orta sıralarda bitirebilmek, tecrübe kazanmak ve gidebildiğimiz yere kadar gidebilmektir. Bundan sonraki sezonlarda da şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

Kapaklı futbolunun en büyük sorunlarından birisinin de tribün eksikliği olduğunu kaydeden Adem Yavaş ve Faruk Kuzu, "Bu sorunu ortadan kaldırmak için gereken ilk adım, geçtiğimiz günlerde Kapaklı Belediyesi tarafından yapılan ihale ile atılmış oldu. Temennimiz, gelecek sezon yeni tribünlerimizde, taraftarımızla birlikte Bölgesel Amatör Lig için mücadele etmektir" dedi.