Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı’nın İlçe Danışma Meclisi Olağan Toplantısı yapıldı.

Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sivri, Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet İlker Subaşı, AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri Uğur Eker, Orkun Ekrem Yılmaz, Ahmet Bedel, Selma Şentürk, Cengiz Ergen, Şaban Sayılır, Selma Çolak ve partililer katıldı.

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Recep Kartay’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda Divan Heyeti oluşturuldu.

Toplantıda konuşma yapan AK Partili Bulut Yıldırım, Danışma Kurulu toplantılarının düzenli biçimde her ay yapılacağının altını çizdi. Yıldırım, "Toplantılarımızı düzenli bir şekilde her ay yapmaya başladık. Tüm yurtta bütün teşkilatlarımızda 5. Olağan Kongremizin sürecine girdik. Bu süreçte İl Başkanlığımız ve Genel Merkezimiz tarafından istişareler sonunda belirlenecek olan arkadaşlarımız önümüzdeki kongrede aday olacaklar. Ben hiç şüphe etmiyorum ki bu arkadaşlarımız AK Parti kültürü içinden gelen ve AK Parti ilkelerine, davasına sahip çıkan arkadaşlar olacaklardır" dedi.

SİVRİ: "AK PARTİ MİLLETİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEKTİR"

AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sivri ise Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun ise Başbakan seçilmesi ile Yeni Türkiye’nin kapılarının ardına kadar açıldığını dile getirerek, "Türkiye, bu yeni dönemde güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. AK Parti bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. 5. Olağan Kongre çalışmalarımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kaydetti.

Belediye Meclis Üyesi Orkun Ekrem Yılmaz’ın meclis toplantıları hakkında bilgilendirmede bulunduğu toplantı, basına kapalı olarak devam etti.