Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Tunceli ziyaretini değerlendirerek, "Ayak basamayacağımız kara parçası yok" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda basın mensupları ile bir araya gelen İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Tunceli’de yaptığı ziyareti anımsatarak, "MHP’nin Türkiye sınırları içerisinde hatta Dünya sınırları içerisinde ayak basamayacağı hiç bir kara parçası yoktur" diye konuştu.

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, basın açıklamasında ilk olarak önümüzdeki günlerde yapılması planlanan İlçe Kongresi hakkında bilgilendirmede bulundu. Kongre’nin 21 Aralık Pazar günü saat 11.00’da yapılacağını kaydeden Önsel, "Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde kongremiz aynı gün saat 13.00’da yapılacak" dedi. Kongre tarihini Genel Merkez’in belirlediğini ifade eden Önsel, "Tekirdağ’daki 11 ilçenin kongreleri 6 Aralık’tan itibaren başlıyor. Son olarak Çerkezköy ve Kapaklı 21 Aralık’ta neticelenecek. Hemen akabinde Ocak ayı içerisinde de il kongremiz yapılacak. Diğer 81 vilayetin kongreleri de Ocak ayı içerisinde tamamlanacak. 2015 genel seçimlerine yeni, güçlü ve kenetlenmiş kadrolarla gireceğiz" ifadelerini kaydetti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2015 Genel Seçimlerinde tek başına iktidar olmak istediğini ve bu yönde tüm teşkilatlara telkinlerde bulunduğunu dile getiren Önsel, "Türkiye’nin yaşamış olduğu sıkıntılar ve neticeler ortadadır. Genel Başkanımız geçtiğimiz gün Türkiye’nin 81 vilayetinden birisi olan Tunceli’de ziyaretlerini gerçekleştirdi. Fakat Başbakan Davutoğlu aynı söylemlerini devam ettiriyor. MHP’nin Türkiye sınırları içerisinde hatta Dünya sınırları içerisinde ayak basamayacağı hiç bir kara parçası yoktur. Ülkücü milliyetçi hareketin neferleri, ne zaman nereye gideceklerini, hangi zamanda hangi yerde olacağının tayinini verebilecek kapasite ve bilgiye sahiptir" ifadelerini kullandı.

"SAFLARIMIZI SIK TUTUYORUZ"

Şimdiye kadar partisinin kendisine biçtiği tüm görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Koray Önsel, "İnşallah ilçe kongrelerimiz, il kongrelerimiz ve seçimden sonra yapılacak olan büyük kurultayımız da hayırlara vesile olur. Biz her zaman dostluktan ve kardeşlikten yanayız. Aramızda fitne, fesat ve dedikodulara yer vermemeye çalışıyoruz. Bunun için saflarımızı sık tutuyoruz. Hepimiz birer neferiz. Bizim için ilçe başkanlığının, ilçe yönetim kurulu üyeliğinin, ocak görevlisinin hiçbir farkı yoktur. Tek bir hedefimiz var o da vatanımızın birliği, beraberliği ve bütünlüğüdür. Bunun için mücadele ediyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz daim olacak. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi ’Önce ülkem ve milletim, sonra partim’ düsturu ile biz de yolumuza devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu.