MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, MHP’nin bir kurum olduğunu ve camiada bulunanların kurum ilkelerine uyması gerektiğini söyledi.

MHP Tekirdağ İl Başkanlığını ziyaret eden Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, partililerle bir araya gelerek camiaya mesaj verdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin, partililere partinin ilkelerine uyum konusunda uyarılarda bulunarak, "Biz bir kurumuz, kurumumuzun ilkelerine, prensiplerine herkes uygun davranmak zorundadır. Davranmayacaklarla işimiz yok, kenara çekilin bekleyin, temiz suyumuzu bulandırmayın. Varsa bir bilginiz, enerjiniz getirin beraber uygulayalım. Arkadaşımız sabah kalkıp şu yöneticileri bir olumsuz göstereyim de kendimin daha iyi olduğu algısını oluşturayım derken kendisine de, arkadaşımıza da, davamıza da büyük zarar verdiğini hala göremiyorsa, bu arkadaşımıza hatırlatmamız gerekir. Yargı teslim, üniversite teslim, güvenlik kuvvetleri teslim, meclis teslim, vatandaş sindirilmiş, iş alemi sindirilmiş. Bugünkü dünya konjonktürde sandık gücünün önünde hiç bir güç duramaz. O gücü yakalayıp tehlikeyi orada bitirmek zorundayız. Bunu yapamadığımız anda ne ülke kalır, ne parti, ne de bu tip sohbetleri yapma ihtiyacı olur" dedi.

Parti içinde yaşanabilecekler konusuna değinen Genel Başkan Yardımcısı Çetin, "Gereksiz işlerle, komplo teorileriyle arkadaşlarımızı birbiriyle yarıştırarak boşuna enerji sarf etmemeliyiz. Bu oyuna düşmeyin. Bu siyasi partinin mensubu olduğunu söyleyen arkadaşımız, bu kurumumuz bünyesindeki herhangi bir yöneticiyi beğenmiyorsa, o yönetici ile problemi varsa, beyaz sayfa imzasını atar ayrılır. Beğendiği neresiyse gider orada hizmetini yapar. Bu ailenin ferdiyim diyeceksin, hem de anama, babama kardeşlerime veryansın edeceksin böyle bir yok. Bu hastalıklı yapıdan çıkmamız lazım" ifadelerini kullandı.