Tekirdağ’ın Malkara ilçesi MHP İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçil, "Çok çalışıp, gezip, oy toplayacağız. Ayak basmadığımız yer kalmayacak" dedi.

MHP Malkara İlçe Teşkilatında yapılan genel kurul sonrası ilk Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda adaylar tanıtılarak, yeni hedef ve vizyonlar sıralandı. Düzenlenen toplantıda, MHP’nin ilçe yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Pakalpakçil, "İlçe kongrelerimiz bitti, önümüzde il kongremiz var. 2015 genel seçimlerine çok iyi hazırlanmalıyız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Tekirdağ’dan 3 Milletvekili çıkarma şansımız doğdu. Ayrıca il ve ilçe kongrelerimizin olaysız ve sakin geçmesi ve partililerimizin olumlu tavırları, genel seçim sandığında MHP’ye artı puanlar getirecektir. Bizim de bu seçim için çok çalışmamız gerekiyor. Mahalle mahalle gezip dolaşarak, vatandaşlarımızın sorunlarına ağırlık vermeliyiz. Bundan böyle parti içerisinde iç huzuru bozan olumsuz konuşmalara müsaade edilmeyecek, parti yöneticileri ve teşkilat mensupları hakkında menfi düşüncelerin ileri sürülmesine asla izin verilmeyecektir. Kendi içimizde yarışmayalım" dedi.

Son olarak söz alan MHP Yönetim Kurulu üyesi Ersin Kaçar ise, "İlçe kongrelerimiz bitti. Hepimize büyük görevler düşmektedir. Ülkemiz genelinde AK Parti’den MHP’ye büyük oranda geçiş var. AK Partinin tek başına iktidar olma şansı kalmadı. Oylarımız her geçen gün artıyor. Genel seçimlerde AK Parti’ye tek başına iktidar şansı vermeyelim. Malkara’da da çok iyiyiz. MHP olarak önümüzdeki genel seçimler için daha çok çalışmalıyız. Hedefimiz tek başına iktidar" şeklinde konuştu.